Velkommen til Jasminvej 74 !

Beskrivelse:

Indretning: Indrettet med direkte adgang til husets stue, som er opdelt med en spiseafdeling nær køkkenet, og en hyggelig sofaafdeling ud mod terrassen og haven. Fra Spiseafdelingen, i stuen, er der udgang til køkkenet, som indeholder alle nødvendige hvidevarer til en daglig husholdning. Fra spiseafdelingen er der ligeledes gang til husets 2 soveværelser, hvor det ene indeholder en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, samt husets badeværelse, som indeholder et WC og en bruser. Fra stuen er der ligeledes udgang til husets dejlige terrasseområder, som virker perfekt til nydelse af vejret, og her kan skabes hygge-stemning. Lige uden for huset ligger også et pænt anneks, som indeholder en køjeseng og en halvanden mands sovesofa. Ved carporten findes også et skur, hvori der står 2 cykler til fri afbenyttelse, samt en trækvogn og en masse legetøj / aktiviteter til udendørs sjov og leg.

Udendørs: Husets perle er uden tvivl haven! En perfekt blanding af overdækkede terrasser, hyggekroge rundt omkring i haven, samt masser af græsplæne til boldspil og leg for hele familien. Gode havemøbler samt en dejlig loungesofa gør at sommeren kan nydes i fulde drag.

Beliggenhed: Beliggende på en super dejlig og velpasset grund, i det nordlige Marielyst, men alligevel kun 800 meter fra stranden, og kun 2 kilometer til Marielyst centrum og torv.

Opvarmning: Varmepumpe, el og brændeovn.

Multimedia: Dansk,tysk, norsk, og svensk TV. Se noget af udvalget nederst på siden.

Wi-Fi 60-60 Mbs.

Kontaktoplysninger booking kan ses ved at klikke her.

Disse, og mange andre TV kanaler er udvalget i dette hus. Der er 32 kanaler i alt, også norske og svenske.

Wi-Fi 60-60 Mbs.