Velkommen til flere maskiner

OBS ! Fra den 15. September 2020 kan du få nye TEXAS maskiner her til samme pris som TEXAS sælger dem til online, også de tilbud som TEXAS reklamerer med. Endnu en forskel er at her er den SAMLET, påfyldt motorolie/benzin, samt prøvekørt.

Et 100% dansk produkt

Brugte maskiner herunder

Aldeles pæn og velfungerende TEXAS plæneklipper med træk.

Maskinen er under klargøring.

Prisen følger.

Fin brugt Jacobsen cylinderklipper. Denne maskine er fremstillet specielt til golf/boldbaner, og store plæner i øvrigt.

Mere beskrivelse/billeder følger.

Kun 8.000,- kr.

Texas Premium 4675TR/W

Pris i DKK 2.499,00 - Klargjort

Denne PREMIUM serie fra TEXAS er plæneklippere udviklet specielt til den kræsne brugers behov.
Alle PREMIUM modeller har lidt ekstra af det hele: Specifikationerne er i top, smarte features og komfort en selvfølge, udstyret med de bedste motorer.
Alle modeller har ligeledes store baghjul, komfortstyr, central højdejustering, vaskestuds og 4-1 funktion: Opsamling, bagudkast, bioklip og sideudkast.
Du får samtidig et flot og professionelt resultat med den integrerede græskam foran skjoldet, der trækker baner i græsset imens du klipper.
Denne model har kun 3 hjul, som gør at plæneklipperen vender på stedet og fjerner alle problemer ved at holde plænen i frugthaver og prydhaver. Du kan nemt manøvrere rundt om træer, blomsterbede o.l. uden at skulle vride i styret på plæneklipperen.
Forhjulet kan let låses til kun at køre ligeud, eller man kan lade det dreje frit for optimal manøvreevne.

Se specifikationer ved at klikke i logoet herunder

Man kan også vælge at købe sig en ny maskine direkte hos TEXAS. Vælger man at gøre det er der selvfølgelig også nogle ting man skal overveje grundigt. Dels bliver maskinen leveret i en kasse, havetraktore i papkasse og stålbur, og derfor skal man selv samle den, helt på eget ansvar. Det næste er at man så skal tilkøbe motorolie, som jo ikke er påfyldt.Sidst, regn lige fragten med før man bevæger sig ud i dette. Alt andet lige, er det så ikke mere betryggende at købe maskinen, lige klar til start, klargjort af en proffesionel ? Det er netop derfor at vi skriver "Samlet & Klargjort" ved alle nye maskiner som bliver leveret herfra.

Står du og mangler en god brugt maskine, som ikke findes på siden, ja, så kontakt os gerne og hør om vi har nogle på vej ind

Mesters egen havetraktor

Kun kørt få timer ! Vil han sælge den ? Ja kom og hør nærmere om prisen ! der er selvfølgelig et passende afslag i forhold til en splinterny.

Klik i logoet herunder for flere specifikationer.

Klik i logoet herover for at komme til TEXAS hovedside

TEXASHTG 360Li (3.6V batteri)

Hvem kender ikke det når hækken er nyklippet at der, i løbet af nogle dage, kommer nogle "børster" op som har rejst sig efterfølgende. Saksen er også god til at trimme buske. Især hvis man ønsker at lave en japansk have.

Batteridrevet busksaks. 2-i-1, hæksaks og græstrimmer. Til trimning af små buske og græskanter. Arbejdstid 30-40 minutter.
Busksaksen er ideel til at trimme små buske og græskanter. Vinklen på håndtaget kan indstilles, man opnår den optimale ergonomiske position til de forskellige opgaver i haven. Klippeskæret er 12 cm langt / Ø 7 mm. Græskantklipperen er 7 cm bred. Det er utrolig let at skifte mellem de 2 forskellige tilbehør. Bunddelen klikkes af, og den anden del klikkes på - uden brug af værktøj!Lav vægt: 600 gram (med 1 stk. tilbehør monteret) Batteriet et et 3,6 volt lithium batteri på 1,3 ah.Arbejdstiden afhænger af tilbehør: Græstrimmer 35-40 min, og hækkeklipper 30-35 min. Kræver USB lader (medfølger ikke). Brug en standard USB oplader, f.eks. den man bruger til sin mobiltelefon. USB kabel medfølger. Fuld opladning omkring 1,5 time (afhængig af oplader).

Se flere specifikationer ved at klikke i logoet herunder.

Kun 349,- Kroner

TEXAS 18V kombipakke: hæk+trim

Kombi-pakke bestående af: 1 stk. hækkelipper (Smart Hedge 200)
1 stk. græstrimmer (Smart Trim 300) 1 stk. 18V/1.5 Ah batteri
1 stk. Oplader (3-5 timer)Smart Trim 300 er en batteri trimmer incl. plantebeskytter. Ergonomisk at arbejde med takket være det justerbare håndtag, svage støj og teleskopskaftet. Smart Trim 300 bruger kunstofknive til klipning af græsset. Fordelen ved kunstofknive fremfor traditionel snørre er lettere udskiftning af slidt kniv samt mindre slidtage på maskinens bevægelige dele. Der medfølger desuden 10 ekstra plastikknive til græstrimmeren. Smart Hedge 200 er en af markedets letteste hækkeklippere på batteri. Den klarer let ligusterhækken uden bøvl med ledning eller larm fra en benzin motor. Smart Hedge 200 er udstyret med skær-beskytter, således at skæret ikke slår imod jorden ved klipning af de nederste grene. Batteri og lader passer overens med følgende andre 18V maskiner: Smart Air 100 Smart Chainsaw 200
Smart Hedge 500.

Kun 1.099,- Kroner, samlet & klargjort

For mere info, klik i logoet herunder.

40V pakke: Plæneklipper og trimmer Raxor 4200 LI

 Produktbeskrivelse 40V pakke: Plæneklipper og trimmer

Pakketilbud bestående af
1 stk. 40V plæneklipper (Razor 4200Li) Solo-maskine
1 stk. 40V græstrimmer GTX 4000) Solo-maskine
2 stk. 40V / 2.5Ah batterier
2 stk. lader (75 min)
Razor 4200Li Plæneklipper skub med en stærk 40 volt motor og rigtigt stålskjold.
Denne batteridrevne plæneklipper giver dig en miljørigtig maskine, uden udstødningsgasser og med et lavere støj og vibrations niveau. Du slipper samtidig for den mere besværlige vedligeholdelse af en benzinmotor. Her skal batteriet blot oplades fra gang til gang med den hurtige 75 min lader (der medfølger 2 stk. lader, så begge batterier kan lade samtidig).
Plæneklipperen kan indeholde 2 batterier, som bringer kapaciteten samlet op på 600 m2* pr opladning Kørehastighed, græssets længde og tæthed samt klippehøjden kan påvirke klippetiden. Razor 4200Li har 3i1 funktion: Den har en 45 liter opsamler, som effektivt samler græsset op. Uden opsamleren monteret er der bagudkast, og med den medfølgende en bioklip skærm kan der bioklippes. Razor 4200Li er let at starte med et tryk på knappen og aktivering af start bøjlen. Plæneklipperen vejer mindre end en tilsvarende benzin model og er derfor nemmere at manøvrere rundt i haven. Der er sørget for sikkerheden med en særlig nøgle som forhindrer at uvedkommende kan starte maskinen. Med nøglen vælger man også om man vil bruge højre eller venstre batteri.


pris: 3.998,00, samlet & klargjort


For mere info, klik i logoet herunder.

Her kommer selvfølgelig, hele tiden, flere gode brugte maskiner i takt med at de kommer ind

Se hvad fabrikken beskriver denne type/model ved at klikke i billedet herover

___________________

Går du i "Elsving" ?

Fin brugt Simplicity havetraktor/græsklipper.

Mere beskrivelse/billeder følger.

Kun 5.500,- kr.